20 Haziran 2017 Salı

Güzellikmeselesiyle İlk Buluşma Etkinliği Sponsorları

Merhaba,

@guzellikmeselesi Hilal'in davetiyle Ankara ATG AVM @gloriajeansatg'de gerçekleşen #guzellikmeselesiyleilkbulusma etkinliğimizin sponsorları aşağıda.
Bir kısmıyla ilgili ön bilgilendirme de yapabilirim üstelik :)

Etkinlik pastamız @icakedcom'dandı. Hilal'in muhabbet kuşu Çiko'dan esinlenilmiş. Hafif ve lezzetli bir pastaydı.


@aytul34aktas çeşitli Oriflame ürünleriyle bizimleydi. Bana The One serisinden bu ruj denk geldi. Henüz deneyemedim, performansını merak ediyorum.

Monemaped hijyenik kadın ürünleri ile bizlerleydi.

@bronzeltasarimtaki hepimiz için rengarenk ve birbirinden tatlı takılarla ve @hilmel_tasarim özel günler için tasarımlarıyla bizlerleydi. Bronz hamurdan bilekliğimi hemen hemen hergün takıyorum ve bu minik cam şişe içindeki kuru güller aynı zamanda demlenip içiliyor, ben gül çayı yapıp içtim :)

@bioniketurkiye hepimiz için hazırladığı çantalarla aramızdaydı. Benim çantamdan tam da yaz gelmişken ( ya da Ankara'ya gelememişken) 50+ faktör güneş kremi çıktı, şanslıyım bence :)

Büyülü Bohça'sına bayıldığım @dogadan_cay'ın şimdi de Yeşil Çay Nane-Limon karışımını deneme fırsatım olacak. Yeşil çay çok severim :)

Şimdiye kadar denediğim her ürününü beğendiğim @splat_turkiye'nin diş fırçasını ve bir türlü indirimlerde yakalayamadığım Blackwood macununu da deneyebileceğim.

@eczacibasitoplulugu hepimizin en sevdiği markalardan biri olan cömert Essence paketleriyle bizlerleydi. Refill farlarla paletimi oluşturdum bile :)

Aluminyum içermeyen sprey deodorantı ve hafif dudak büyütücü özelliği olan lip balmı ile @lrougepropa bizlerleydi. Deodorant terlemenize engel olmadan kötü kokuların oluşmasını engelliyor. Yani sporda kullanmak için harika bir ürün.

 Çeşitli deneme boy ürünleriyle aramızda olan @dermokil_kozmetik'in siyah kil maskesini yakında deneyeceğim. Yine sporda yanımda götürmelik mini şampuanı harika :)
Bir English Breakfast Tea sever olarak @ahmadteaturkiye çaylarını sütle keyifle içiyorum. Neredeyse bitmek üzere ve kesinlikle yeni paketini alacağım.

İçinde ne renklendirici ne paraben ne sls bulunmayan pek bi doğal @otacibitkisel Meyveli şampuan serisinden Elma ve Nane'yi bir an önce deneyeceğim.

@clubveronique çantaya atmalık minik parfümleriyle bizlerleydi. Benimki biraz çantada çizilmiş :s

Daha önce bir ürününü denemediğim @rituel_de_beaute ürünleriyle tanışmak için güzel bir vesile oldu bu etkinlik :)

Hali hazırda ara ara saç için BB kremini kullandığım @capilactiftr havuza götürmelik şampuanlarla bana epey faydalı oldu :) 

Aluminyum içermeyen roll-on ve deneme ürünleriyle @kozmetikhobisi bizlerleydi. Böylece Farmasi'nin BB Kremini denemiş olacağım.

@havva_bulut_istanbul sayesinde LR'den bir ürün daha deneme şansım olacak. Topcoatlar yaz aylarında ojelerin denizde ve havuzda ömrü konusunda önemli rol oynuyor. Denemek için sabırsızlanıyorum.

Blogger dostu firma @procsinprs hem güneş kremi hem de Aktif Karbon içeren siyah diş macunuyla aramızdaydı. Macunu kullanmaya başladım bile :)

Protein barına bayıldığım @fellasfoods'un Slim Fit barı benim damak tadıma uymadı. Ancak içinde glikoz, fruktoz, mısır şurubu bulunmadığı için rahatlıkla tükettim. Enerji barları spor için kullanıyorsam bu içeriklerin olmamasına dikkat ederim. Kısacası protein bar bundan sonra sporda benimle :)

Etkinliğin sanırım hemen ertesi günü @droetkerturkiye'nin Kekburger'ini denedim. Çocuğunuzda yapabileceğiniz kolay bir tarif. Brownili Puding ve Ekmek Karışımını henüz deneme fırsatım olmadı.

Ürünlerinin kalitesiyle Türk kadının gönlünü fetheden (benim etti yani) @vissmateturkiye'nin iki farklı ürününü daha deneme şansım oldu. Şimdiye kadar kullanıp da beğenmediğim ve önermediğim ürünleri olmadı zaten. En çok Arap Sabunu'nu seviyorum. Yeni ürünleri de çıkmak üzere :)

@ozelbahce'den hepimiz için minnak sukulentler geldi. Ben çiçek bakamıyorum, sulamayı unutuyorum, yok etrafa toprağı dökülüyor gibi bahaneleriniz varsa sukulentler size hepsini unutturur. Zahmetsiz çiçekler :)

@elmanikahsekeri sevimli nikah şekeri kovaları ve Coktatutu hepimiz için ayrı ayrı yaptığı takılarla bizlerleydi.

Bu keyifli gün ve emekleri için Hilal'e ve sponsor firmalarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Vaktiniz için teşekkürler.


6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık kuzum ❤️

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler yüzde yüz memnuniyet garanti 😊 ama başka harika rujlar önerebilirim ve paletler ve orıflame ürünlerinimizi kullanmaktan memnun kalacaksınız http:// www.oriuyeolkazan.com sayfamada beklerim 😊 ❤

    YanıtlaSil
  4. hello dear sir/madam
    I read your blog Güzellikmeselesiyle İlk Buluşma Etkinliği Sponsorları
    Merhaba,for a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Bangalore

    YanıtlaSil