26 Mart 2017 Pazar

Loreal Volume Million Lashes Feline Maskara

Herkese merhaba,
Pino Cosmetic'in Ankaralı Bloggerlar etkinliğinde hediye edilen Loreal Volume Million Lashes Feline maskaraya neden çok bayıldım birlikte bakalım :)

Loreal Volume Million Lashes Feline

Loreal Volume Million Lashes yeni ergonomik fırçasıyla kirpikler için kolay bir kavrayış sağlıyor. Ben göz pınarına en yakın minik kirpiklerden göz bitimindeki kirpiklere kadar bu maskara ile kolayca tarayabildim ve alt kiprikleri de çok güzel kavradığından bahsetmeden geçemeyeceğim.

Loreal Volume Million Lashes Feline

Fırçayı önce bombeli kısmı alta gelecek şekilde kullanıp kirpiklerimi tarıyorum ve 

Loreal Volume Million Lashes Feline

Fırçayı bu şekilde çevirerek uyguladığım maskara miktarını arttırıyorum. Maskarayı en iyi şekilde uygulamak biraz vakit gerektiriyor, yeterli zamanı ayırdığımda hiç sıkıntı yaşamadım ancak kullanmak için ilk açtığımda şimdiki haline göre biraz daha sıvıydı ve acele uygulamayla da hafif yapışma olmuştu. Bu problemi de temiz bir fırça ile hallediyorum. Bunu da genel de W7 markasının fırçasıyla yapıyorum, en güzel o ayırıyor. Bir kaç kullanımdan sonra yapısını toparladı.

Loreal Volume Million Lashes Feline

Ben kiprik kıvırıcıya ihtiyaç duymadan genelde bu görüntüyü elde edebiliyorum ancak önemli olan ne kadar dayabildiği. Lens kullandığım için gözlerim gün içinde yaşarabiliyor ve bazı maskaralar özellikle alt kirpiğimi uyguladığımda bu nedenle ya da çok sıcak havalarda akabiliyor.

Loreal Volume Million Lashes Feline

Bu maskara kesinlike akmıyor, bulaşmıyor, temizlemesi çok kolay. Göz makyajı temizleyici ile temizledikten sonra yüz yıkama jelimi kullanıyorum. Maskara renk olarak akmak yerine kalan kısımlar partiküller halinde kirpiklerden ayrılıyor, İlk seferinde kirpiklerime bir şey oldu san
mıştım :) Çok sıcakta kullanma şansım olmadı ama kayak yaparken ve kar oynarken de yüzümü kar gelse de yerinden kımıldamadı. Kısacası çok sevdim ve tekrar tekrar alırım.

Loreal Volume Million Lashes Feline

Bu maskaranın uygulandığı daha fazla fotoğraf için instagram hesabıma bakabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Sevgiler.






4 yorum:

  1. Çok güzel durmuş kirpiklerinde; ben daha açamadım bu maskarayı ama çok merak ediyorum; sanırım yakında denerim :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Kirpiklere maşallah diyorum Setenaycım. Maskara da çok güzelmiş, güzel günlerde kullan.
    Sevgiler,
    renklidosyam

    YanıtlaSil