20 Kasım 2016 Pazar

Garnier Skin Naturals Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi

Herkese merhaba,

Geçtiğimiz ay (Ankaralı Bloggerlar Pino'da) etkinliğinde hediye edilen Garnier Skin Naturals Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi'ni sonunda deneyimle şansım oldu.

Skin Naturals Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi


Bendeki normal ve kuru ciltler için olanıydı, yakın zamanda T bölgemin yağlanmaya meyilli, yanaklarımın kuru ve hassas olduğunu öğrendim (yakın zamanda kadar cildim epey yağlıydı). Öncelikle ürünün vaadlerine ve kullanımına bakalım, daha sonra kendi düşüncelerimi anlatacağım.

İsminden de anlaşılacağı gibi yoğun nem ve canlı görünüm vaad ediyor.
1 maske cildin 1 haftalık ihtiyacını karşılıyor.


Skin Naturals Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi


Paketin arka yüzünde kullanım şekli ve içeriği yer alıyor.
Ürün içerisinde hyalüronik asit yer alıyor. Bu asit sayesinde normalde cilt daha fazla nem tutuyor. 
Paraben içermesi ise içeriğinin pek temiz olmadığının kanıtı.
Yine alkol içeren bir ürün.

Kullanım: Kağıt maske üzerinde ekstra bir koruyucu içeriyor, temizlediğiniz cildinize uygulayıp koruyucuyu kaldırıyorsunuz. 15 dk uygulama yeterli. Uygulama süresi bittikten sonra ciltte kalan serumu masaj ile yediriyorsunuz.

Maskenin alkol içermesi nedeniyle ilk 1-2 dakika ciltte hafif bir yanma oluyor, ancak yoğun serum içeriği nedeniyle kısa sürede ciltte bir ferahlama hissettim. Bunun da içeriğindeki gliserinden olduğunu düşünüyorum. 

Cildime kesinlikle anlık etkisi oldu, bir hafta süren bir etki gözlemlemedim, Paraben, alkol ve parfüm içeriğinden dolayı ve anlık etkisi nedeniyle bir daha almayı düşünmüyorum.

3 yorum:

  1. Evet anlık olarak etkisi gayet iyi (ben gece yatmadan önce kullandığımda da sabah uyandığım zamanki etkisini sevdim). Yeşil olanı bir tık daha iyi; ama haklısın, içerik olarak Garnier'nin biraz daha çalışması lazım bence... sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Garnierden sogusam da bu maskeyi merak ediyorum :/

    YanıtlaSil
  3. açıklayıcı bi yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil