5 Şubat 2016 Cuma

Ocak Ayı Alışverişim


Merhaba,
Ocak ayının kimi indirimli kimi indirimsiz ürünlerinden oluşan alışveriş yazıma hoş geldiniz..
Ürünlerin çoğu ilk defa deneyeceğim şeyler, o yüzden çok heyecanlıyım :) 



Rimmel London Wake Me Up Maskara (Salatalıklı)


Elimdeki rimeller bitmediğinden ve bu ürün çıktığından beri ancak maskara stoğum dibini gördüğünden artık denemek istedim. Özellikle salatalık kokulu ürünlere bayılırım, bir numaralı tercih sebebi :) Watsons'ta tüm rimellerin %40 indirimli olduğu bir fırsattan faydalanarak sanırım 12TL gibi bir fiyata aldım.



Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder


Catrice'in ilk olarak concealer paletini deneyimleyerek bu markayla tanıştım ve hazır Rossmann'da indirimler varken diğer ürünleri de denemek istedim. Yalnızca Rossmann'da genel olarak bir ürünün belirli renklerinde indirim olması saçmaydı. Neyse, bu ürüne de yaklaşık olarak 7-8TL ödedim.




Catrice Jet Lash Speed Volume Maskara


Hiçbir çalışandan yardım almadan, tamamen özgür irademle :) seçtiğim bu maskarayı da çok merak ediyorum. Fiyatı 8-9 TL'ydi.




Catrice Lash Boost 


Bu ürünü tamamen meraktan aldım, kirpiklerimin uzunluklarını seviyorum :) Ürün Kirpik Arttırıcı Fiber Maskara olarak geçiyor.Daha uzun ve hacimli kirpikler vaat ediyor. Hmmm... Merak uyandırıcı :) 8-9TL'ydi fiyatı.



Catrice Velvet Matte Far 070 Princess Mattleine


Yine çeşitli renklerinde indirim olan bir ürün grubuydu tekli farlar. Ben de Nude tonlu Princess Mattleine'i seçtim. Gerçi diğer indirimli renkleri bulmaya çalışmak kabus gibiydi :s. Sanırım 4.50TL gibi bir fiyat ödedim.




Essence Long Lasting Eye Pencil Hot Scorch


Instagram fotoğraflarımda da çeşitli renklerini görebileceğiniz bu kalem asşk ötesi. Elimde de mevcut olan bu renk bitmek üzere ve bulmak da zor olduğu için indirimde olmadığı halde bulmuşken fırsatı kaçırmadım. İndirimsiz 5.50TL.




Wet n Wild Brulee/Creme brulee


Creme brulee'ye bayılmayan yok ve malum bulması da çok zor. İndirimde bulmak ise imkansız. Zaten kimi zaman çeşitli ürünlerin standlarının indirim dönemlerinde bilerek boş bırakıldığını düşünmeden edemiyorum. Genelde ürünleri başkalarının da faydalanması için tek tek alırken bu sefer ben de bencillik yapıp iki tane aldım. Çünkü herkes bulunca bolca alıyor. Kara borsa resmen :) Adet 6.90TL.




Catrice Defining Blush


Yine Catrice ürünlerinden pigmentasyonunu merak edip, indirimde kaçırmak istemediğim bir üründü bu minnoş allıklar. İndirimli fiyatı 7.50TL civarındaydı.



Eklips Kapatıcı Fırçası


Eklips'in memnun kaldığım fan fırçasından sonra denemek istediğim bir üründü. İlk izlenimim yumuşacık bir yapıya sahip :) İndirimsiz 4TL.



Flormar Nail Art Dotting Pen


Uzun zamandır tırnaklarımı toparlayıp ufaktan nail arta başlamak istiyordum. Bu ürünle de bir başlangıç yapmak istedim ama bakalım ders çalışmaktan o kadar zaman bulabilecek miyim? Fiyatı 3TL.



İndirimli dönemler yeni ürünleri denemek için sizce harika değil mi? :))

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere... :)



2 yorum: