16 Aralık 2015 Çarşamba

Morfose Professional Creamy Mousse Conditioner

Merhaba,
İkinci şişemi bitirmek üzere olduğum ve devamını sürekli sürekli alacağım bir üründen bahsetmek istiyorum.




Kuaförlerde sık sık rastlayabileceğiniz Morfose markasına ait Kremsi Saç Bakım Köpüğü favori saç ürünüm. Öncelikle ürünün vaat ettiklerinden bahsetmek daha sonra da kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.





  • Saçı canlandıran, tamir eden ve yoğun bakım sunar.
  • Süt proteini, kuru ve cansız saçları besleyerek eski gücüne kavuşturur. 
  • 12 farklı aminoasit saçtaki keratin dokusuna etki ederek uzun süreli nem ve boya koruması sağlarken, yıpranmış saçı onarır ve saç yapısını güçlendirir.
  • Boyalı, işlem görmüş ve yıpranmış saçlara yumuşaklık, parlaklık ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. 
  • Saçın elastikiyetini arttırarak saç kırıklarını giderir.




Öncelikle saçlarım kızılken kullanmaya başladığımı belirtmek isterim. Biliyorsunuz, kızıl akmayı çok sever :) Bu ürünü kullanırken normal boya akması dışında ekstra bir akma olmadı.
Bu tarz köpük, saç jölesi gibi ürünleri saçta fazla tutmamak gerektiğinden gün içinde saçımda yağlanma kesinlikle yapmıyor.
Yine bu ürünü kullandığım günün akşamı saçlarımı üründen arındırmak için yıkıyorum ve dökülme de yapmıyor. 
Sinüzit rahatsızlığım olduğu için kışları pek kullanamıyorum, ancak yazın haftada 4-5 kez kullanıyorum. Özellikle her gün saç yapmakla uğraşmak istemeyenler için harika bir ürün.
Saçların uçlarını hafif nemli; saçı dolgun ve parlak gösteriyor, yumuşaklık veriyor. Saçı sertleştirmiyor. Eh bu durumda kırıklar da pek belli olmuyor.
Kırıkları onarıp onarmadığı konusunda bir şey söyleyemeyeceğim, çünkü bu amaçla kullandığım bir ürün olmadı.
Saçı dış etkilere karşı da koruduğunu düşünüyorum. (egzos, sigara dumanı, kirli hava gibi)





Gelelim en güzel yanı harika kokusuna... :)
İtiraf ediyorum, ürünü ilk alma nedenim kokusuydu. Süt ve vanilya karışımı gibi bir kokusu var. Uygulama yaparken köpüğü yemek istiyor insan :))
Kokuyu aynen saçlardan da alıyorsunuz. Fakat bir süre sonra kokuya alışınca koku saçınızdan uçmuş gibi gelebilir. Ben böyle durumlarda saçımı hafifçe ıslatıyorum ve koku tekrar geliyor.
En mükemmel yanı ise saçımı yıkadıktan sonra (2 şampuanlama yapıyorum) saçım yine mis gibi kokuyor.





Morfose Professional Kremsi Saç Bakım Köpüğü'nün kullanma talimatı ise aslında normal saç köpüğü uygulaması ile aynı ama tekrar belirteyim.: Kullanmadan önce iyice çalkalayıp, şişeyi ters çevirip avucumuza sıkıyoruz. (Ben 2 avuç kullanıyorum) Nemli ya da kuru saça eşit miktarda yayıyoruz, hafif şekil veriyoruz. Ürün durulanmıyor. Şunu da belirtmek isterim, hiç kuru saça uygulamadım. Daha sonra da kokusunun keyfini çıkarıyoruz.. 



2 yorum:

  1. Milk shake'in köpüğüne benziyormuş buuu hep görüyordum ama yorum okumamıştım hiç.bende ediniyim bundan çok severim vanilya kokusunu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben de MilkShake'i kuallanmadim ama cok yorum okudum ve okuduklarima gore bunun kokusu daha kalici gibi geldi. Ben siddetle tavsiye ediyorum 😇🐝👍

      Sil