13 Şubat 2016 Cumartesi

Glitterofbeauty Bitenler 2#

Merhaba,
Yeni bir bitenler yazısı ile karşınızdayım.. :)


Yves Rocher Günlük El Bakım Kremi

Kokusuna, dokusuna, yapısına bayıldığım; nemlendiriciliğinden süper memnun kaldığım el kremi olur kendisi. Paraben içermeyen bu el kremi , ellerimin ihtiyaç duyduğu nemi karşıladı. Yalnız bitmesine rağmen bir süre ara vereceğim, çünkü eşime kokusu ağır geldi :(



Garnier BB Eye Roll-on Light

Göz çevresiyle fazla problem yaşamayan kişiler için bence piyasadaki en en en iyi ürün. Benim göz altlarım mor değil ama arada yorgun olduğum zaten ekstra soluk görünüyorum ve hafif damarlanma olabiliyor.  Bu ürünün içeriğindeki kafein ile ve renk eşitleme özelliği ile damarlanmalar hemen kayboluyor. Hafif aydınlık bir görüntü veriyor. Ciddi göz altı problemi yaşayanlar için uygun değil, orta derecede kapatıcılığı var. Yedekli geziyoruz sürekli :)



Essence Lash Princess Maskara

Essence'in ürünleri genel olarak piyasada en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler. Lash Princess'i severek kullandım, hatta çok kısa sürede bitti. Kirpikleri hafiften yapıştırıyor. (Bunun için ekstra bir fırça ile taradım:) Yorgun olup da esnediğim günler (!) gözlerimin yaşarması nedeniyle hafif dökülme yaptı. Elimdeki rimeller bitince tekrar alırım.



W7 Cosmetics Extra Extra Big Bold Lashes Maskara

Cardiff'ten aldığım bu maskara 15 gün boyunda oldukça sıvı yapıdaydı, 15 gün sonra kendini toparladı ve nasıl bereketli bir ürünse çok uzun zamanda bitti. Fırçası sayesinde kirpikleri harika tarıyor, sadece yeterince volume vermiyor. Ben biraz tok kirpikleri seviyorum. Tam günlük bir rimel. Yine alabilirim.



Madame Coco Keratinli El Kremi Amber

Şaşırtıcı derece nemlendirme özelliğinden memnun kaldığım el kremi. Kokusu da süper kalıcı. Amber çiçeği kesinlikle çok güzel kokuyor. İçindeki keratin sayesinde de tırnaklara da bakım yapıyor. Çantamda bulunması için yine alırım. 



Rival de Loop Permanent Liquid Eyeliner Siyah ve Kahverengi

Eyeliner kullanmaya alışkın olmayan kişiler için önerebileceğim keçe uçlu, sürümü kolay, uygun fiyatlı eyelinerlar. Rossmann mağazalarında bulabileceğiniz bu marka ilk göz ağrınız bile olabilir. Siyahı çok net bi siyah değil ama kahverengi harika. Romantik bakışlar elde etmek için müthiş bir ürün :) Sadece yaz aylarında sıcaktan ve yağlı göz kapaklarına sahip kişilerde hafif bir bulaşma yapabilir. Yine yeniden alırım.



Kiko Ultimate Pen Long Wear Eyeliner

Keçe uçlu kalem eyelinerların şahı olur kendisi. Mükemmel siyah, hızlı sabitlenme. Hem yaz hem kış severek kullanıyorum. Biri bitti, Allah'tan Londra'dan aldığımda 2 gün deneyip yedeklemiştim. Ama artık Kiko özlemimiz bitiyor, ilk mağaza İstanbul'da açılıyor, umarım en kısa zamanda Ankara'da da açılır.



Essence Long Lasting Eye Pencil Berry Merry

Essence'in asansörlü göz kalemlerini severek kullanıyorum. Renklerin hemen hemen hepsi bende mevcut ve ilk biten Berry Merry rengi oldu. Kendisini günlük makyajda Wet n Wild Creme Brulee far üstüne eyeliner gibi çekerek ve alt kirpik diplerime uygulayak bitirdim. Harika bir ikili olmuşlardı. Tekrar tekrar tekrar almak istiyorum ama şimdilik bulamadım :S


Umarım keyifle okumuşsunuzdur.
Yeni yazıda görüşmek dileğiyle...

7 yorum: